Najem supa wasup

Odlična rešitev za nizkocenovno supanje

Dober sup hitro zahteva tudi več kot tisoč evrov začetne investicije, da ne omenjamo stroškov razne dodatne opreme, ki še pride v poštev. Za manj zahtevne rekreativce so te številke preprosto previsoke, na srečo pa obstajajo nekatere alternative, ki lahko stroške znižajo. Nenazadnje ima vsaka sup trgovina tudi nizkocenovno ponudbo, medtem ko bodo iznajdljivejši navdušenci nad tem vodnim športom bržkone uspeli najti še kakšno ugodnejšo opcijo.

Ena možnost je najem supa. Ta pride najbolj v poštev za tiste, ki bi se radi supanju posvečali le občasno, na primer enkrat letno na oddihu ob morju. Za tovrstno uporabo gotovo ni smiselno investirati v komplet opreme, ki stane vsaj nekaj sto evrov, če imamo na voljo tudi najem supa, ki je bistveno cenejši. Najem supa nudijo različni ponudniki, cene pa so v vsakem primeru veliko dostopnejše kot jih lahko ponudi sup trgovina za nakup opreme. Poleg tega je v najem pogosto vključen cel komplet, torej vse, kar potrebujemo za brezskrbno supanje. Koliko nas bo to stalo? Celoten komplet opreme za supanje je možno najeti že za manj kot 20 evrov na dan! Če se na morje podajamo le občasno, je to vsekakor veliko bolj ekonomična opcija, poleg tega z najemom rešimo tudi druge težave, na primer skrbi pri izbiri primernega supa. Ponudniki najema imajo običajno kar spodobno ponudbo, v kateri je možno izbirati med različnimi supi – predvsem je na voljo dovolj desk za začetnike, pa tudi kak sup za bolj izkušene uporabnike, ki želijo morda desko najprej preizkusiti v praksi, preden se odločijo za nakup, ali pa bi radi preprosto uživali na naprednejši opremi.

V najem supa je običajno vključena vsa oprema, ki jo bomo potrebovali za supanje. So pa mnogi detajli, tako kot cene, odvisni od ponudnika. Najem omogoča marsikatera sup trgovina, večinoma pa so ponudbe predstavljene tudi na spletu.